Сваки посетилац сајта Туристички цвет моћи ће од данас до 19. новембра да гласа за свог фаворита за награду „Туристички цвет“ у области туристичке организације, рецептивне туристичке агенције, манифестације, смештајног објекта, односно хотела, најуспешније организације или појединца.

Како је објављено на сајту Туристичке организације Србије (ТОС), пре него што коначну одлуку о добитницима овогодишњег признања „Туристички цвет“ донесе петочлани стручни жири, о кандидатима ће се најпре изјаснити гласачи онлајн.

По истеку времена предвиђеног за гласање, гласови онлајн публике се сабирају и у укупном збиру, уважавају се као шести глас жирија.

После године паузе у којој због пандемије награда „Туристички цвет“ није додељена, на конкурс се ове године јавило више од 70 кандидата.

Жеља да се покаже остварено и потреба запослених у туризму, као и туристичке привреде, да своје резултате упореде са другима, даје наду да је најтежа фаза иза нас и да ће „постковид“ период донети безбрижније туристичке дане, наводи се на сајту ТОС-а.

Коначну одлуку о добитницима награде „Туристицки цвет“ Туристицка организација Србије саопштиће на свечаној додели средином децембра.

ТопПрес/ Извор: Танјуг