У дежурним поштама почело је пријављивање за ваучере за одмор у Србији, саопштило је данас ЈП Поште Србије.

Почетак новог циклуса пријављивања и подношења документације грађана за 100.000 ваучера у вредности 5.000 динара за одмор у Србији у 2022. години симболично је означио в.д. директора Поште Србије Зоран Ђорђевић, који је у поноћ 1. јануара обишао запослене у дежурној Главној пошти у Београду и честитао им новогодишње празнике.

Ђорђевић је утврдио да је све спремно за пријем првих захтева за ваучере, наводи се у саопштењу и додаје да је први ваучер издат тачно у поноћ што наговештава да ће и овог пута бити велика заинтересованост.

Пријављивање за ваучере наставља се у дежурним поштама током празника од 1 до 3. јануара (списак дежурних пошта доступан на сајту Поште Србије), а од 4. јануара на шалтерима свих пошта у Србији.

Поред евидентирања пријава Пошта Србије обезбеђује и доставу ваучера на кућне адресе корисника у виду вредносних писама и на броју 0700 100 300 Контакт центра Поште пружа информације корисницима о статусу њихових пријава и условима коришћења ваучера.

У пројекту подстицања развоја домаћег туризма Пошта учествује од 2015. године, а о критеријумима, потребној документацији и другим информацијама корисници могу да се информишу на сајту Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Поште Србије или позивањем Контакт центра Поште Србије 0700 100 300.

ТопПрес/ Извор: Танјуг