Снимање документарног серијала под радним насловом „Круна, држава и народ“, који обухвата узбудљиву и занимљиву животну причу Њ.К.В. Престолонаследника Александра, почело је крајем марта.

Први кадрови овог документарца снимљени су у Лондону у хотелу „Клериџиз“, битној и пре свега симболичној локацији за овај пројекат, у апартману 212 у ком је Престолонаследник рођен 1945. године. У наредном периоду ће се снимање наставити на разним локацијама у Србији, али и у другим земљама, уз учешће бројних познатих личности.

„Срећан сам што је снимање почело управо на месту одакле је мој пут кренуо, радујем се даљем учешћу у овом пројекту и причи о неким тренуцима из мог живота, за које сам сигуран да ће бити занимљиви широј јавности. Такође, драго ми је што ће још много људи учествовати и придружити ми се у причању моје животне приче“, рекао је Њ.К.В. Престолонаследник Александар.

Документарну серију самостално продуцира Лазар Вуковић и његова продукцијска кућа „Wolf Entertainment“, који је публици у Србији добро познат по једном од његових претходних документараца – „Бојси у Београду“. „Почаствован сам што радим са Њ.К.В. Престолонаследником Александром на овако значајном пројекту који говори о љубави према свом народу и својој земљи. Имамо много занимљивих прича и дубоких анализа које ће ову документарну серију учинити заиста веома интересантном и гледаном. Постоји интересовање великих емитера, међутим, важно је да ово креирамо независно, тако да Његово Краљевско Височанство има потпуну уређивачку контролу“, каже се у саопштењу за јавност.

ТопПрес

Фото: прес служба