Топола – Редовним одржавањем путева, крпљењем ударних рупа на асфалтним путевима као и насипањем атарских макадама отпочела је грађевинска сезона у општини Топола. Само у првој фази радиће се на десетине путних праваца а локална самоуправа ће у те радове уложити 28.000.000 динара.

„Мирковића крај  у Тополи и репетитор Дубока јаруга у Љубеселу, то је за почетак предвиђено.  Долазимо у сваку месну заједницу наредних дана. Крећемо ових дана и са крпљењем ударних рупа на асфалтним путевима. Што се тиче асфалта потписан је уговор са ПЗП Крагујевац као најповољнијим понуђачем за асфалтирање локалних путева. Само у првој фази радићемо на десетине праваца, око 10 километара локалних путева и уложићемо 28.000.000 динара“, изјавио је за ТопПрес председник СО Топола Драган Јовановић.

Он истиче да ће се убрзо вршити преговори за другу фазу радова која ће бити вредности око 24.000.000 динара.

„Наредних дана одредићемо правце за нових око осам километара локалних путева. Најпре крећемо из села Клока локални пут за Савиће, након тога село  Наталинци локални пут поред Јасенице, потом село  Шуме пут гробље – центар села, село Крћевац пут за Ивановиће“, навео је Јовановић.

ТопПрес