Топола – Од недавно је у Тополи формирана фејсбук група „Пијаца са Опленца“ која је за кратко време достигла број од око 200 чланова. Група је осмишљена како би продавци и купци на једном месту имали увид у понуду и цене а само један клик их дели од сазнања шта их четвртком и недељом очекује на тезгама у Тополи.

„Топола има дивне људе, вредне домаћине и домаћице, пољопривреднике који и по снегу и по киши сатима стоје поред својих тезги и нуде свеже и здраве домаће производе. Како и сам редовно посећујем пијацу и купујем искључиво од наших продаваца дошао сам на идеју да формирам фејсбук групу где ће бар 90 одсто тих људи бити активно и представљати своју робу. Друштвене мреже су део наше свакодневице и сматрам да ће и ова група бити од користи свима јер је замисао да се ту постављају фотографије, цене, презентује понуда и на тај начин повезују купци и продавци“, каже администратор фејсбук групе „Пијаца са Опленца“.

Фото: ТопПрес

Он додаје да је интересовање грађана за ову групу задовољавајуће и да су очекивања да и у наредном периоду сви раде тимски како би група била што ефикаснија.

Иначе, у Тополи су пијачни дани четвртком и недељом у периоду од 7 до 14 часова.

ТопПрес