Топола – Председник општине Топола, Игор Петровић потписао је Решења којима се одобрава расподела подстицајних средстава за 84 захтева регистрованих пољопривредних газдинстава са територије општине Топола, саопштено је на званичној фејсбук страници општине Топола.

Ова средства опредељена су у складу са Одлуком о расподели подстицајних средстава регистрованим пољопривредним газдинствима са територије општине Топола из буџета Општине Топола за 2020. годину. Укупан износ средстава из буџета Општине Топола за 2020. годину опредељених у овој одлуци која представља четврти пресек поднесених захтева за ове намене, износи 870.591,60 динара.


Одлука је донета на основу расписаног Конкурса за избор корисника по Програму мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за општину Топола, а на предлог Комисије за избор корисника средстава.


Због тренутне епидемиолошке ситуације, решења ће бити послата путем поште на адресу корисника подстицајних средстава – носиоца пољопривредних газдинстава.


Бесповратна средства се исплаћују након уручења појединачних решења председника општине Топола којима су утврђена права и обавезе корисника средстава. Исплата ће бити извршена на наменски рачун корисника средстава, уписаних у Регистар пољопривредних газдинстава.

ТопПрес