Крај радне недеље доноси појачан интензитет саобраћаја у поподневним сатима, саопштио је АМСС.

Повољне временске прилике очекују возаче на подручју Војводине, док у јужним крајевима коловози могу бити мокри, а на на Копаонику је могућ слаб снег.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП “ Путеви Србије“, нема задржавања на наплатним станицама.

Према информацијама Управе граничне полиције, добијеним у 07.15 часова, камиони на Хоргошу на излазу чекају 120 минута, Келебији 60.

Путеви Србије: Радови на више праваца

ЈК „Путеви Србије“ саопштили су да су данас на ауто-путу Е-75, петља Нови Сад – петља Сириг, у смеру Нови Сад-Суботица, од 7.00 до 17 часова у току радови на машинском крпљењу коловоза, па се саобраћај одвија у претицајној саобраћајној траци.

На ауто-путу Е-75, петља Алексинац – петља Трупале, у смеру Београд-Ниш, до 22. маја изводиће се радови на рехабилитацији коловоза, па за саобраћај је затворена десна коловозна трака у смеру Београд-Ниш, саобраћај се одвија двосмерно левом коловозном траком.

На деоници Лајковац улаз – Боговађа, од данас се од 15 часова обуставља саобраћаја због оштећења путног објекта у насељеном месту Пепељевац. Алтернативни путни правац је Боговађа-Жупањац, Жупањац-Ћелије и Ћелије-Лајковац, као и локални пут кроз насел?ено место Пепел?евац. Планирани рок завршетка радова на санацији путнојег објекта је 60 дана.

На Обреновачком путу, у смеру ка Обреновцу, изводе се радови до 26. априла на коловозној конструкцији у склопу привремене санације клизишта „Дубоко“, а радови ће бити обезбеђени адекватном радном сигнализацијом.

ТопПрес/ Извор: Танјуг