Чачак – Једна од водећих светских платформи за доставу хране, Глово, од данас је стигла у Чачак. Тиме се град на Западној Морави придружио међународној породици од 100 градова из 26 земаља широм планете, као што су Барселона, Мадрид, Рим, Варшава, Лисабон и другима, захваљујући чему ће Чачани моћи да поручују било шта на кућну адресу и да очекују брзу и ефикасну доставу.

Између осталог, становници Чачка имаће широк избор ресторана, продавница и апотека, из којих могу поручивати производе користећи ову популарну апликацију. Једина ствари коју свако мора да уради како би уживао у бројним погодностима ове једноставне, практичне и корисне платформе јесте да на свој мобилни телефон бесплатно преузме Глово апликацију. Истовремено, нови корисници из Чачка ће до краја априла имати потпуно бесплатну доставу, што је такође једна од погодности.

У почетку, услуга ће бити доступна у Авенији Липа, Винари, Алваџиници, на Љубићком Кеју, Старом Сајмишту и делу Љубића и Кулиновачког Поља, покривајући на тај начин велики део Чачка, док ће улицама ових делова града „крстарити“ Гловери, курири препознатљиви по великим жутим ранчевима у којима корисницима достављају шта год одаберу из богате понуде.

„Са задовољством објављујемо да ће од данас апликација бити омогућена и у Чачку и да нам је драго да се придружује нашој великој међународној породици. Глово је свуда одлично прихваћен и желимо да вредност и понуду из света донесемо у Чачак, град познат по својој гастрономској понуди и високим кулинарским стандардима. Преносимо своје искуство и знање, али такође и иновације, нову енергију и савремену апликацију, и планирамо да све то искористимо како бисмо Чачанима понудили једно потпуно ново искуство у поручивању хране и осталих производа“, изјавио је Бранимир Ђуровић, директор компаније Глово у Србији.

Није случајно да овакав новитет за локално становништво долази са почетком пролећа.

Чачак на светској мапи, позната платформа за доставу стигла у Чачак, фото: Јован Николић

„Желимо да свакодневицу својих корисника учинимо лакшом и једноставнијом. Са идејом да ‘свакоме дамо приступ било чему’, да достављамо храну из најбољих ресторана, ствари из супермаркета или апотека, те најукусније посластице, бићемо на услузи свима. Ово је само део онога што нудимо, са просечним временом доставе мањим од 35 минута. Брендови као Милкy палачинке, Идеа или ДМ само су неки од Глово партнера од којих ће наши корисници из Чачка моћи да поручују, а понуда ће се у будућности проширити и на многе друге“, додао је Ђуровић.

У временима када је, због пандемије Ковид-19, препоручљиво избегавање места са много људи и директан контакт са другим особама, Глово представља одличну прилику за поручивање било чега, без напуштања сопственог дома, док бесконтактна достава свим корисницима пружа додатну безбедност.

Глово постоји у Србији од 2019. године, а тренутно послује у Београду, Новом Саду, Нишу, Крагујевцу, Суботици и Панчеву. Осим Чачка, у плану је ширење и на друге градове.

ТопПрес/ РИНА

Позната платформа за доставу од данас грађанима омогућава поручивање било чега на сопствену адресу, Фото: Јован Николић