Топола – Најмлађи Тополци ове зиме имаће по први пут у свом месту несвакидашњи догађај. Наиме, Туристичка организација „Опленац“и локална самоуправа организују „Празнике код куће“ а целокупан програм намењен је деци како Тополе тако и из околине.

„Туристчка организација  Опленац први пут организује пројекат  ‘Празници код куће’, поред клизалишта обезбедили смо средства за организацију програмских активности који ће пратити свих 30 дана клизалиште. Биће постављен видео бим на ком ће ићи музика, клизалиште ће радити од 14 до 22 осим за Нову годину и празнике када ћемо радити до 1 сат иза поноћи. Отварање је 28 – ог уз  ди џеја од 17 до 19 часова. 29- ог крећемо са активностима за најмлађе, биће сликарска радионица за децу школице које ће бити организоване у сали наше Туристичке организације. Такође, 29-ог ће бити сликарска радионица са нашом уметницом Милицом Милованчевић, затим уклизавање у 2022. дочек Нове године, другог  јануара планирамо концерт џез музике, седмог и осмог  представе за децу, маскенбал, школице клизања. Имаћемо вече бајки, школицу шаха, добри људи су се прикључили да нам помогну и стварно једна велика захвалност свима“, изјавила је за ТопПрес Мирјана Ћирић, в.д. директора Туристичке организације „Опленац“.

Она је нагласила да је циљ овог пројекта да се са разним активностима покрију новогодишњи и божићни празници и ђачки распуст.

ТопПрес

 

Програм манифестације Празници код куће