Топола – Председник Скупштине општине Топола, Драган Јовановић  сазвао је за уторак 17. децембар, 34. Седницу скупштине општине Топола.

За ову седницу је предложен дневни ред сачињен од десет тачака. Пред одборницима ће се наћи Предлог Одлуке о другој измени и допуни Одлуке о буџету општине Топола за 2019. годину и Предлог Одлуке о буџету општине Топола за 2020. годину.

Дневним редом је предвиђен и Предлог Кадровског плана Општинске управе општине Топола за 2020. годину, као и Предлог Одлуке о боравишној такси и Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о локалним административним таксама.

Шеста тачка дневног реда је Предлог Одлуке о постављању привремених монтажних објеката – киоска на подручју општине Топола, док ће седма тачка бити  Предлог Одлуке о располагању становима у јавној својини општине Топола.

Одборници ће разматрати Извештај Комисије о спроведеном поступку отуђења непокретности у јавној својини општине Топола и доношење Одлуке о отуђењу непокретности, као и Програм пословања ЈКСП „Топола“ за 2020. годину.

Седница ће се одржати у згради општине, на другом спрату, са почетком од девет часова.

ТопПрес