Председник објавио ко све и када добија новчану помоћ у мају

Председник објавио ко све и када добија новчану помоћ у мају

„Мај месец у којем ћете на најбољи могући начин моћи да видите резултате свог рада али и резултате успеха српске државе“ изјавио је председник Србије Александар Вучић у обраћању грађанима путем Инстаграм профила buducnostsrbijeav .

„Већ 6.маја идемо са исплатом 30 евра помоћи подршке свим нашим пензионерима ,заслужили су, дан касније корисницима социјалне помоћи и људима у заводима за извршење кривичних санкација“,истиче Вучић.

„Већ 10. маја идемо на исплату 50 посто минималца нашим предузетницима малим,микро,средњим и великим предузећима, наводи председник и додаје „12. маја крећемо са исплатом 30 евра свим осталим грађанима који су се пријавили, а већ 20. маја крећемо са исплатом 100 евра за све грађане српске националности на Косову и Метохији који су се пријавили и разуме се 200 евра за незапослене на Косову и Метохији“.

Председник наводи и да „Одмах после тога идемо са другом траншом од 600 евра за наше аутопревознике“.

Дакле све то је било могуће захваљујући вашем стрпљењу ,вашем раду и вашем труду .Истовремено хоћу да вас позовем још једанпут да се вакцинишете и да покушамо да завршимо са овом епидемијом да је победимо онда ћемо имати још више успеха и још боље резултате, закључује председник Србије Александар Вучић.

ТопПрес/ Извор: РТВ

KOMENTARI