Топола – Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић посетио је данас са својим сарадницима општину Топола. Њега су у Тополи дочекали бројни симпатизери и чланови ове странке на челу са председником Социјалиста у Тополи Жарком Јовановићем.

Председник СПС Ивица Дачић нагласио је током посете Тополи да очекује боље резултете на наступајућим изборима.

Председник СПС Ивица Дачић у посети општини Топола, фото: ТопПрес

„Топола је историјски важан град за Србију и за нашу партију, ми имамо обавезу да предлажемо људе који ће освојити што већи број гласова. Мене радује, да је листа у Тополи млада, јака и очекујем боље резултате него на прошлим изборима. Имам велико задовољство да управо у Тополи кажем да је борба за Србију главни приоритет странке, ми смо свесни да нема јаке Србије без економски развијене земље, а то значи отварање нових радних места. Имали смо добре резултате на националном нивоу, уложили смо труд и напор у досадашњем раду што је добра препорука за предстојеће изборе“, изјавио је Ивица Дачић, председник СПС.

Ивица Дачић посетио Тополу са својим сарадницима, фото: ТопПрес

Тополу су данас поред министра Дачића посетили и Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић и Министарка без портфеља задужена за демографију и популациону политику Славица Ђукић Дејановић.

ТопПрес

Фото: ТопПрес

 

Фото: ТопПрес