Фото: Принцезин кутак

Топола – Салон венчаница „Принцезин кутак“ бави се изнајмљивањем и продајом луксузних, модерних, романтичних и уникатних венчаница по веома приступачним ценама , уз које обилује широком понудом пратеће опреме. За упола јефтинију цену од других салона будући младенци у овом салону могу пронаћи све.

Понуда из овог салона младенцима је представљена протеклог викенда на сајму венчања у Пожаревцу.

Модели венчаница које нуди Принцезин кутак су посебни јер су већином креирани од стране власнице салона. Због тога а и због низа других погодности салон се итекако издваја од других а то доказује изузетно висока посећеност њиховог штанда у дане викенда.

Како би  венчања била комплетна, осим венчаница  Принцезин кутак се бави и декорисањем и опремањем простора, као и свега осталог што је потребно за свадбу. Младенцима су у понуди бидермајери, цветни аранжмани, младеначки ауто, цветићи за кићење, беџеви, корпе, деверски пешкири и платна, сита, јастуче за бурме, позивнице, кутије за новац, декорација балонима, дим машина, изнајмљивање пројектора, декоративне салвете са прстеновима. А у понуди су и поклони за госте: медењаци, бомбоне у тилу, бомбоне у фишеку, чоколадице са сликом и натписима.

Салон Принцезин кутак успешно послује већ 12. година, а првог априла  је обележио свој рођендан.

 

Сезона свадба се ближи, набавите на време венчаницу из снова и сву пратећу опрему по приступачној цени.

Модни салон „ Принцезин кутак “ налази се у улици Јована Скерлића 37, Топола. Све потребне информације можете добити на телефон 062/ 529- 868

ТопПрес

Фото: Принцезин кутак
Фото: Принцезин кутак
Фото: Принцезин кутак
Фото: Принцезин кутак