Топола, Крагујевац – Модни салон „Принцезин кутак“ из Тополе, успешно послује већ 13 година. Потврда њиховог успеха су и бројни задовољни младенци који су одлучили да свој најрадоснији дан прославе баш уз опрему из овог салона. Једно од места где се заинтересовани будући младенци могу упознати са целокупном понудом овог салона је и сајам венчања који се организује у Крагујевцу. Иначе овај салон је до сада већ неколико пута учествовао на сајмовима венчања који се организују у околини Тополе.

„Сајам венчања ће се одржати 1, 2. и  3. фебруара на Шумадија Сајму у Крагујевцу. Као и предходних година Модни салон „Принцезин кутак“ из Тополе имаће свој штанд. Ово је седма  година како салон учествује на Сајму. На штанду ћемо  младенцима представити целокупну понуду, од венчаница, цветних декорација, декорација балонима, позивница итд. Цене су повољне, прилагођене свачијем џепу“, рекла је власница салона Александра Петковић.

Улаз на сајам је бесплатан, па свако ко припрема свој најлепши дан има прилику да посети сајам и на једном месту пронађе сву опрему за венчање.

ТопПрес