Фото: ош карађорђеФото: ош карађорђе

Топола –  У реновирање  спортске сале Основне школе „Карађорђе“ локална самоуправа општине Топола је већ улагала значајна средства, али потребно је њено проширење.

„Обављен је  разговор са државним секретаром Министраства омладине и спорта, Предрагом Перуничићем и са сигурношћу али још увек незванично могу рећи  да ће општина Топола из буџета Министарства добити средства у висини од 10.000.000 динара за пројекат проширења спорстске сале Основне школе „Карађорђе“ у Тополи“, рекао је председник Скупштине општине Топола, Драган Јовановић.

Да би спортске утакмице могле да се прате у што већем броју потребне су трибине, овим пројектом је њихова израдња и предвиђена.

„Тај пројекат је израдила општина Топола, подразумева проширење односно изградњу трибина сале како би се могао безбедно окупити већи број гледалаца. Та хала би могла да задовољи потребе до савезног ранга такмичења. Предрачунска вредност пројекта износи 20.000.000 динара. Тако би општина и министарство суфинасирали динар на динар. Радови би били завршени у овој години“, закључује Јовановић.

ТопПрес

Фото: Мирко Јевтић
Фото: ОШ Карађорђе