Топола – Удружење ратних, војних инвалида и породица бораца Србије окупило је своје чланове и пријатеље како би заједно испратили 2021. годину сумирајући досадашње резултате. Такође, ово је повод да се уруче захвалнице али и пакетићи деци чланова Удружења.

„Ово је једно од активнијих Удружења, окупља ратне, војне инвалиде и породице погинулих од 1990-1999. године, ту су и страдали са Босанског ратишта. Све ове године општина је помагала Удружење колико је могла, основали смо спомен собу и канцеларију која се налази у згради општине и ту је поставка људи који су погинули.  2014. смо основали и свој спортски клуб који је такође општина помогла и клуб већ доноси значајнија признања“, рекао је за ТопПрес  Јовица Павловић, председник Удружења ратних и војних инвалида и породица бораца Србије.

Јовица Павловић, фото: ТопПрес

Испред општине Топола, две захвалнице од овог Удружења примио је председник општине Игор Петровић.

„Удружење је веома активно, помогли смо у складу са могућностима и наставиће се сарадња. Остварили смо заједничко деловање на манифестацијама али то је најмање што за њих можемо учинити“, казао је први човек општине Топола.

Урућена захвалница председнику општине, фото: ТопПрес

Према речима Жељка Стојадиновића, председника Удружења ратних и војних инвалида у Тополи,   ово Удружење  добро функционише , има око 15 чланова. Он наглашава да се чланови редовно посећују, организују се разне врсте окупљања и манифестација као и путовања и дружења.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес