Грађани продужење регистрације својих возила у наредном периоду могу обављати искључиво на техничким прегледима у овлашћеним сервисима, како је саопштио МУП, а регистрацију ће моћи да обаве и власници возила којима је саобраћајна дозвола истекла или истиче у наредном периоду.

Горан Богдановић из ауто куће “Боки“ каже да власници возила којима је истекла саобраћајна дозвола или истиче у наредном периду, могу доћи на технички преглед у овлашћене сервисе и продужити регистрацију возила.

– Нема потребе да иду у полицијске станице да би завршили тај посао – казао је Богдановић за Тањуг.
Он напомиње да се та ауто-кућа стриктно придржава уредбе Владе Србије да по једна особа буде на шалтеру током регистрације возила, као и да се стриктно придржава радног времена.

– Радимо на заказивање, технички преглед за путничка возила траје пола сата, а за теретна 45 минута, тако да нема много преклапања у пријему странака – казао је Богдановић.

Из МУП-а су данас апеловали да се грађани, уколико имају потребу за издавањем новог документа, обрате Министарству унутрашњих послова електронским путем на имејл-адресу upravazaupravneposlove@mup.gov.rs и сачекају даље инструкције.

Важни телефони

Специјалан број Министарства здравља за питања у вези са корона вирусом: 064 8945 235.

Институт за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“: 011 2684 566.

ТопПрес/ Извор: Танјуг