Рођендан принцезе Катарине – љубазношћу стварамо бољи свет

Рођендан принцезе Катарине – љубазношћу стварамо бољи свет

Њ.К.В. Принцеза Катарина данас прославља рођендан уз искрену рођенданску жељу да сви будемо љубазни према породици и нашим најмилијима, нашим пријатељима и према свима око нас, и да им пружимо помоћ. Јер када то урадимо, тада истински можемо осетити колика је радост давања.

Принцеза Катарина се топло захваљује свима који су јој послали рођенданске честитке и упућује своје жеље људима широм света да остану здрави и безбедни у овим тешким временима, и да се уједине и помажу и подржавају једни друге, зарад боље будућности света у ком живимо, саопштено је из службе за односе с јавношћу.

Њено Краљевско Височанство ће наставити да помаже нашој земљи и грађанима Србије и Републике Српске са истим ентузијазмом и снагом којом то чини више од 30 година и позива све да учине колико могу и да пруже подршку онима којима је потребна, јер живот је много бољи када сви знају колико је велика радост давања другима.

Принцеза Катарина такође упућује искрену захвалност свима који предано и неуморно подржавају њен труд и напоре да унесе позитивне промене у животима људи свих ових годинакроз рад Лајфлајн хуманитарних организација у Чикагу, Њујорку, Торонту, Лондону и Атини, које су све под покровитељством Њ.К.В. Принцезе Катарине више од 25 година, као и рад њене Фондације у Београду.

На следећем линку можете погледати годишњи филм о активностима и урученој помоћи Њ.К.В. Принцезе Катарине и Краљевске породице током претходне године:  https://youtu.be/pm13gxUVf2I

ТопПрес