Сахрањен један од најтежих Шумадинаца

Сахрањен један од најтежих Шумадинаца

Аранђеловац – У селу Брезовац пре четири дана сахрањен је вероватно један од најтежих људи у централном делу Србије Ненад Станојевић (56).
Према речима најуже родбине Ненад је достизао тежину од 240 кг, мада је због болести нагло смршао па је на онај свет испраћен са 180.

„Мој брат је био велики човек у сваком погледу, био је добар отац, супруг, брат а знам да су га фамилија и комшије обожавали. Био је `брдо` од човека и сигурно један од најтежих. Упркос својој килажи која је достизала око 240 кг био је покретан и добро је то носио. Остали смо као мали без оца, живот нас је рано натерао да ојачамо и постане мо људи. Мајка нам је била сељанка са три разреда школе, нас двојица смо на наша плећа рано преузели све бриге и животне тешкоће.  Бавио се спортом а у навлачењу конопца био је непобедив, оставио је иза себе бројне медаље и захвалнице”, казао је за ТопПрес Ненадов  брат Небојша.

Шест мушкараца износило ковчег покојника, фото: ТопПрес

Иза покојника су остала два сина и супруга која каже да је њен муж био поштен човек и да никоме ништа није остао дужан.
„Тешко ће нам бити без њега, али знам да се упокоји чисте душе,  није се мучио за три дана нас је напустио“, наводи Славка.

Иначе, сахрана је каснила три дана јер нигде у околини није било лако наћи адекватну погребну опрему.Ненад је уз бројне пријатеље и рођаке сахрањен у среду 5.12. на сеоском гробљу у родном селу Брезовац.

ТопПрес

Пријатељи и родбина се опростили од Ненада, фото: ТопПрес