FOTO TANJUG

Сајам аутомобила “Ауто Еxпо”, 13. по реду, биће одржан од 7. до 9. децембра на крагујевачком сајмишту. На манифестацији ће више од 15 познатих брендова представити своје моделе, а посетиоце очекују акцијске цене, сајамски попусти, као и премијере нових модела аутомобила.

Међу познатим брендовима који ће представити своје моделе аутомобила су Фиат, Волксwаген, Мазда, Алфа Ромео, Ланд Ровер, Тоyота, Цитроен, Ренаулт, Дациа, Ниссан, Хyндаи, Шкода, Јееп…

Поред путничког програма у хали, на платоу Шумадија сајма биће представљен теретни програм. Понуде ће на сајму “Ауто Еxпо 2018” представити и осигуравајуће куће и лизинг компаније.

Радно време сајма током ове тродневне манифестације је од 10 до 18 часова. Цена улазнице је 100 динара, док је паркинг бесплатан.

“Ауто Еxпо 2018” организује Шумадија сајам, под покровитељством локалне самоуправе. Са Шумадија сајма поручују да је ове године владало велико интересовање излагача за учествовање на овој манифестацији, али да није било места за све због капацитета хале. Наглашавају да је због тога, али и других манифестација које организују, Крагујевцу потребна још једна сајамска хала.

ТопПрес/ Извор: ИнфоКГ, Бранко Вукашиновић