Tanjug, apTanjug, ap

Сајам хортикултуре свечано ће бити отворен данас на Шумадија сајму и трајаће до недеље, 29. априла. На манифестцији ће се представити око 100 индивидуалних, породичних произвођача, али и великих фирми, увозника и дистрибутера у области хортикултуре и сродних делатности, како у хали, тако и на платоу Шумадија сајма. За све посетиоце су обезбеђени сајамски попусти.

Љубитељи цвећа и украсних биљака биће у прилици да током тродневне манифестације погледају шта произвођачи, поред својих производа, нуде од увозног цвећа, семенске робе, дрворедних садница, четинара. У понуди ће се наћи и велики избор баштенских гарнитура.

У хали Шумадија сајам и ове године биће смештен “Кутак за жене”, где ће даме моћи да пронађу све што им је потребно од козметике до здраве хране, а очекују их и бројна изненађења.

Радно време сајма је од 10 до 20 часова, а улаз и паркинг су бесплатни. Сајам хортикултуре организује Шумадија сајам под покровитељством локалне самоуправе. Према проценама организатора, ову сајамску манифестацију за три дана посети око 15.000 лјуди, па се очекује да ће тако бити и овог пута.

ТопПрес/ Извор: ИнфоКГ, Бранко Вукашиновић