Foto Arhiva kragujevac.rsFoto Arhiva kragujevac.rs

Сајам образовања, запошљавања, предузетништва и иновација биће одржан 29. и 30. марта на крагујевачком сајмишту. На манифестацији ће се представити бројне приватне и државне високошколске установе и школе, послодавци, агенције за запошљавање и посредовање у запошљавању.

Ученици и родитељи ће кроз непосредан контакт са представницима високошколских установа и школа моћи да се упознају са образовним профилима и смеровима које средње школе нуде и тако лакше пронађу право занимање и смер будућег школовања.

На овогодишњем сајму ће се представити Национална служба за запошљавање и бројни послодавци , па ће самим тим посетиоцима бити понуђена и одређена радна места. Сва заинтересована незапослена лица моћи ће да предају своје радне биографије и на лицу места да разговарају са послодавцима.

У оквиру предузетништва и иновација представиће се бројне фирме, како у излагачком делу, тако и кроз пратећи програм у виду трибина, презентација, панел дискусија.

Шумадија сајам организује ову манифестацију под покровителјством града Крагујевац, а подршку је пружила Национална служба за запошлјавање. Радно време сајма 29. и 30. марта је од 10 до 18 часова, а улаз и паркинг су бесплатни.

ТопПрес/ Извор: ИнфоКГ, Бранко Вукашиновић