Топола – Председник општине Топола, Игор Петровић најавио је озбиљне радове за следећу годину  у грађевинској сезони. Према његовим речима, средства за ову намену су већ потрошена, па је ових дана урађено само неколико километара макадама.

„Обавили смо неопходне санације на путној инфраструктури, али у оквиру доста скромних финансијских могућности. Наиме, позиције у буџету за ову намену су скоро испражњене у периоду пре одржавања локалних избора. Ни оволико каменог агрегата не би остало да у изборима није потрошена ставка из буџета за превоз, сада смо буквално без могућности за и једним камионом каменог агрегата. Озбиљни радови нас очекују следеће године у грађевинској сезони. Детаљно се спремамо и верујем да ћемо реализовати изградњу или рехабилитацију путних праваца укупне дужине преко 25 километара“, рекао је за ТопПрес први човек општине Топола Игор Петровић.

Председник општине Топола, Игор Петровић, фото: ТопПрес

Он наглашава да ће тендер за извођаче бити расписан почетком наредне године.

„Санирали смо пут  у Доњој Трнави за Пантиће у дужини од 900 метара, такође и пут за село Загорица правац  Вис – Ливаде у дужини од два и по километра који користе многи наши суграђани“, казао је Петровић.

Радове на ова два путна правца изводило је Јавно комунално стамбено предузеће Топола.

ТопПрес