Сарановцима невреме неда мира, град их јутрос пробудио а још нису санирали последице претходног невремена (ФОТО)

Сарановцима невреме неда мира, град их јутрос пробудио а још нису санирали последице претходног невремена (ФОТО)

Рача, Сараново – У уторак је олујно невреме праћено градом захватило део општине Рача, а највећу штету претрпело је село Сараново. Последице овако разорног невремена још увек се сабирају а бројни стамбени објекти су оштећени као и пољопривредне културе. И док Сарановци покушавају да санирају штете од претходног невремена, јутрос их је поново задесила иста мука, градоносни облак праћен јаком кишом надвио се над њихово село.

„Није било пуно града, ситан је али киша јака а нама доста објеката разоткривено. Многима су још увек куће делом откривене а помоћни објекти, штале, сењаци поготово. Нису људи стигли за дан да санирају штету а већ је стигло ново невреме. Разлупана су ми врата и прозори на кући, јутрос је киша пробила кроз те пукотине и сав ламинат ми је потопљен, ово је катастрофа не знам више докле ће“, каже за ТопПрес Саша Пантић из Саранова.

Фото: ТопПрес

Иначе, током раних јутарњих часова невреме је протутњало и кроз суседне општине Топола, Аранђеловац и Младеновац, где је поново било мањих штета.

ТопПрес

Фото: ТопПрес

KOMENTARI