Топола – Мештани села Шуме надомак Тополе, 24 часа немају електричну енергију, отежано снабдевање овим енергентом је и у селу Жабари а кварова на нисконапонској мрежи има и у другим селима ове општине.

„Од синоћ немамо струје, цео дан се надамо поправиће квар, али још увек ништа. Двоје мале деце у кући, није нам ни мало лако“, каже за ТопПрес Аца Глишић из Шума.

Према речима мештана из села Жабаре, у току дана је било неколико покушаја да се снабдевање електричном енергијом стабилизује, међутим квар још увек није у потпуности решен.

Из локалне самоуправе је раније данас саопштено да на сеоским подручјима има вишесатног прекида у снабдевању електричном енергијом. Како је речено четири  далековода су била у квару. Екипе су на терену и раде на отклањању кварова.

ТопПрес

2 thoughts on “Село Шуме 24 часа без електричне енергије, без струје и у Жабарима”
  1. Sta covek da kaze ?!
    Dalekovodi i cela mreza iz 60-tih godina, nista nije obnavljano .. Cene evropske ,usluge nikakve.Malo ,malo pa se struja iskljuci. U leto ,u zimu nije bitno,niko seljaka da obavesti ,niti je on kome potreban osim kad se glasa i ratuje.
    Onda se i njega sete da postoji.Strujnu mrezu obdrzava u Opstini Topola ,Kraljevo,
    a naplacuje EPS- Topola ?!Koja je perspektiva tu za mlade ljude kada su uslovi sa pocetka 19.veka ? Nikakva !!Zato i odlaze ,a zaposljenje samo preko veze i clanske knjizice.Za to nam je to tako kako jeste…Spremite svece i fenjere….

Comments are closed.