tanjugtanjug

Општинска изборна комисија прогласила је данас шесту листу са кандидатима за одборнике на локалним изборима који се одржавају у Општини Арандјеловац .

Прва је листа Српске напредне странке, друга коалиције Боља Србија – Народна мрежа – СРС, трећа СПС – ЈС, ту су још и Двери са Нашима, затим листа Др Швабић и група градјана и шеста листа коалиције ДС – ЛДП.

Бирачки списак је закључен и преузет од надлежног министарства , на њему је 37.765 градјана са правом гласа, који ће у недељу 4. марта моћи да гласају на 40 бирачких места са личном картом или потврдом да је у току израда личне карте, пасошем и возачком дозволом., без обзира на то да ли им је стигло обавештење на кућне адресе. Накнадни упис у бирачки списак могућ је 24 часа пре одржавања избора одлуком Основног суда у Арандјеловцу.

Бирачки одбори се закључују сутра, до 22. фебруара достављају се предлози за проширени састав, а истог дана биће преузет изборни материјал и гласачки листићи на којима ће бити збирна листа учесника на редовним локалним изборима у Општини Аранђеловац.

ТопПрес/ Извор: РТВ Шумадија