Топола – Данијела Дамњановић, члан општинског већа за спорт, младе и односе са јавношћу посетила је Фудбалски савез општине Топола који ће за годину дана обележити пола века постојања. Она је том приликом истакла да је то велики успех за један Фудбалски савез а самим тим и за општину.

„Радо сам се одазвала овом позиву и драго ми је што чујем да савез постоји толико година, то значи да је иза њих доста рада, труда, добрих резултата и доста искуства. Чујем да имају велики број клубова што је похвално и морамо учинити све да деца која ту тренирају и играју имају све што им је потребно. Дошла сам на састанак како би чула лично од њих да ли им је нешто потребно, како функционишу и наишла сам на један топао пријем и на позитивну енергију што ме је одушевило. Засигурно да као и свуда постоје и одређене потешкоће али корак по корак решавамо проблеме, добра комуникација и међусобна сарадња су кључ успеха“, рекла је Данијела.

Фото: ТопПрес

Представници Фудбалског савеза исказали су захвалност на овој посети.

„Част нам је што нас је госпођа Данијела посетила и надам се да је ово почетак једне успешне и лепе сарадње. Фудбалски савез општине Топола броји 24 активна клуба који се такмиче и то је велики број за Тополу и морам рећи да имамо више од околних општина. Имамо ми још клубова али се не такмиче сви. Имамо добру сарадњу са локалном самоуправом и надам се да ће тако и остати“, рекла је Маја Марковић,  генерални секретар Фудбалског савеза општине Топола.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес