Топола – Готово да нема ко није чуо за оркестар „Шкорпиони“ чиј је маестро Милош Павловић Кика. Међутим, нема баш свако привилегију да на свом имању угости ову фантастичну екипу талентованих младих музичара. Такву част имао је домаћин Драган Јовановић из села Загорица код Тополе који је на „Шумадијској панорами“ угостио Кику и његове пријатеље.

Фото: ТопПрес

„Имали смо велику част и задовољство да пре пар дана  на прелепом имању угостимо оркестар Милоша Кике Павловић. То је реално један од три најбоља оркестра овог момента на овим просторима, по мом субјективном мишљењу најбољи, састављен од врхунских уметника на свим инструментима. Певач је наш Стефан Даниловић из Белосаваца, певачица  Весна Јелић изванредна, показаће време  о њима ће се тек чути и писати а о Кики нема потребе причати то је један од најбољих хармоникаша које сам уживо слушао, а слушао сам многе верујте“, каже Драган Јовановић домаћин „Шумадијске панораме“.

Кика је у Загорицу дошао са својим колегама, пријатељима како би провели један дан у природи и вежбали уз цвркут птица. Са овог прелепог места где већ дужи период долазе туристи жељни сеоске идиле сатима је одјекивала жива музика.

Фото: ТопПрес

„Потрудили смо се да их топло и срдачно дочекамо уз домаћу обичну храну у нетакнутој природи. Одрадили су лагани тренинг на нашем акустичном пропланку, свирало се и певало било је прелепо и сви смо уживали. Нисмо скривали задовољство што смо имали прилику да их угостимо а ни они начином на који смо то учинили“, истиче овај домаћин.

Иначе, овај познати бенд често гостује у Тополи и околини на различитим весељима.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Стефан Даниловић, Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес