СНС предала кандидатуру Александра Вучића

СНС предала кандидатуру Александра Вучића

Српска напредна странка предала је данас Републичкој изборној комисији кандидатуру Александра Вучића за председника Србије, на изборима 3. априла.

Кандидатуру су предали потпредседница СНС Ана Брнабић и председник Извршног одбора странке Дарко Глишић.

Представници СНС-а који су донели кутије са потписима грађана су и свим дамама у РИК-у, поклонили руже, поводом Међународног дана жена, 8. марта.

СНС је за само неколико сати у недељу, када је озваничена кандидатура Александра Вучића за председника, прикупила 145.000 потписа подршке грађана.

Из странке су се захвалили свим грађанима који су, кажу, сатима, у редовима, стрпљиво чекали да потпишу подршку Вучићу, чиме су подржали заједничку борбу за даљи напредак државе.

Вучић је кандидат и коалиције „Александар Вучић – Заједно можемо све“, а његову кандидатуру за председника Србије подржали су и СПС, Јединствена Србија, Савез војвођанских Мађара.

Брнабић: Да направимо историју 3.априла, за мир и стабилност

Потпредседница СНС Ана Брнабић поручила је данас, након што је предата кандидатура Александра Вучића за председника, да је циљ његова убедљива победа већ у првом кругу на изборима 3. априла и победа политике мира, стабилности и резултата.

Представници листе „Александар Вучић – заједно можемо све“ предали су данас Републичкој изборној комисији 154.888 потписа подршке грађана кандидатури Александра Вучића за председника Србије.

Брнабић је захвалила свим грађанима који су сатима чекали да дају свој потпис подршке, и извинила се онима, а таквих је каже било много, који то нису стигли да учине, а желели су, јер је циљ био да у недељу, од 12 до 18 сати прикупе све потписе.

„Наш циљ је да направимо историју 3. априла, историјска убедљива победа у првом кругу председничких избора“, поручила је Брнабић.

Како је рекла, политика те листе и Александра Вучић је мир и стабилност у тешким, изазовним временима.

„Да сачувамо мир и обезбедимо стабилност, како би Србија могла да настави да побеђује. Наша политика су рад и резилтати, још путева, пруга, још боље болнице, клични центри, домови здравља, већа улагања у обазовање, даљи раст плата и пензија, још боље шансе за младе, сигурнија и достојанственија будућност за старије суграђане“, рекла је Брнабић.

Њихова политика је, каже, и то Србија настави самостално да односи своје одлуке, без утицаја запада, истока, севера или југа, да у тешким временима, наш народ настави да води своју земљу, да сами да одлучујемо о будућности своје земље.

„Данас је више него икада у последњих 100 година важно да задржимо стабилност, снагу, сигурност, да имамо искуство, памет и храброст да водимо Србију. Све те особине има наш кандидат, Александар Вучић“, рекла је Брнабић.

Она је захвалила коалиционим партнерима, СПС и Јединственој Србији, као и СВМ, и свима који су подржали кандидата СНС да би Србија наставила да побеђује.

Брнабић је указала да избори нису игра, посебно не у оваквој ситуацији, већ озбиљна ствар, а 3.априла, каже, одлучује се о будућности Србије.

„Заједно можемо све“, закључила је Брнабић.

ТопПрес/ Извор: Танјуг

KOMENTARI