Крагујевац, Топола – Срђан Тошић (44) из Крагујевца, савладао је опасни вирус Ковид 19, и поново је у свом дому у Тополи. После болничког лечења и тешких дана, напокон је уз своју породицу.

„Прошло је… Било је тешко, опасан је вирус а нарочито је свима тешко што се први пут појављује код нас. Био сам малаксао, температура, потом и упала плућа, али ето захваљујући лекарима ја сам поново у својој кући и опорављам се. Пијем  витамине,  имам повремено аритмију, притисак ми варира, али лекари су ми рекли да је то нормално“ – казао је за ТопПрес Срђан Тошић.

Срђан је са својом породицом у Тополи, али под посебним условима. Како каже, све је лакше само кад је опет уз своје најмилије.

„Моја супруга и син имају још пар дана изолације, хвала Богу нису били позитивни и добро су. Ја сам на посебном спрату куће, имам свој простор, до 2. маја сам у изолацији и поштујем све што су ми рекли лекари. Полиција ме проверава сваки дан, мало изађем у двориште прошетам, само кад сам опет код своје куће, све је прошло и хвала Богу корона је иза нас“ – рекао је Тошић.

Он је исказао захвалност свима који су били уз њега у тешком периоду његовог живота.

„Било је страха, ипак сваки дан слушамо колико људи изгуби битку са овим вирусом, опасан је и бојао сам се.  Хвала свима, не знам како бих издржао тамо без подршке пријатеља, породице, дани у болници споро пролазе, али уз људе који вас воле и мисле о вама све је лакше.“

Иначе, Тошић је у болници у Крагујевцу био 22 дана, у Тополу је дошао баш за најрадоснији празник Васкрс, 18. априла.

ТопПрес