ССП Топола: Грађани Тополе испаштају због сукоба у СНС-у

ССП Топола: Грађани Тополе испаштају због сукоба у СНС-у

Топола – Иницијативни одбор Странке слободе и правде у Тополи мишљења је да грађани Тополе испаштају због политичких неслагања у Тополи и прекомпоновања локалне власти. Тим поводом овај одбор огласио се саопштењем за јавност које преносимо у целости:

„Петог маја на чело општине Топола са радом је почела стара-нова власт, Боља Србија коју је подржао председник општине и заменица председника општине, тадашњи чланови СНС-а, а од скоро чланови Здраве Србије.
Тада почињу проблеми за мештане села Наталинаца, Трнаве и Шума. Ови људи су изгубили шансу да се уради пут који их повезује. Зашто? Зато што су повратком старе-нове власти истог момента повучене све машине и сва сигнализација са пута који је требао да се реституише јер је већ рађен 2009. године. На тај начин је овој власти јасно дато до знања да неће моћи ништа да ради без подршке врха државе. Наиме,ово је општински пут дужине 7,6км, а повезује два државна пута, пут за Крагујевац и пут за Смедеревску Паланку.
Извођачи су овај пут раскопали и повукли се са истог. Где није раскопано постоје кратери. Мештанима ових села то представља велики проблем. Сада је сезона пољских радова за које је најчешће потребна пољопривредна механизација са којом је јако тешко проћи по овако раскопаном путу. Проблем је свакоме ко је осуђен да свакодневно овуда пролази.
Рок за завршетак радова је био 100 дана. С обзиром на тренутну ситуацију тај стоти дан неће ускоро доћи.
Налогодавца овог дела, наравно, осуђујемо јер на крају испаштају мештани ових села.
Странка слободе и правде захтева да општинска власт хитно нађе неко решење како би се овај пут урадио.
С обзиром да себе представљате као велике моралисте и етичаре, а ми не сумњамо да то тако јесте, пређите са речи на дела и решите овај проблем.
И на крају Странка слободе и правде обећава да ће сви грађани имати пут без обзира ко буде био на власти у општини Топола“, каже се у саопштењу Иницијативног одбора  Странке слободе и правде у Тополи.

ТопПрес

KOMENTARI