Топола – Иницијативни одбор Странке слободе и правде у Тополи указао је на вишегодишњи проблем у Занатском центру у Тополи. Овај одбор огласио се саопштењем за јавност које преносимо у целости.

“ Данас је Занатски центар у Тополи легло прљавштине, заразе, глодара и наркомана. Ова локација раније је била једна од најатрактивнијих у овој општини и центар многих догађања. Све је врвело како од старијих, тако и од деце. Незаинтересованост општинског руководства и несавест грађана довели су до тога да данас не буде тако. Сада кроз Занатски центар пролазе само људи који имају локале на тој локацији који су испод сваке цене и онај ко мора туда да прође.
Да ствар буде гора локација се налази преко пута основне школе. Деца туда не смеју да пролазе како их не би уплашио неки глодар или наркоман.
Страначке просторије вишегодишњег председника општине и садашњег члана Општинског већа Драгана Јовановића се налазе на уласку у Занатски центар па је јако упућен како исти изгледа. Јасно је зашто је Топола пропала јер како домаћин може да буде добар ако прво не погледа своје двориште. Ту су и просторије Српске напредне странке па и они све знају, само најлакше је окретати главу на другу страну и правити се као да је све у реду.
Први човек општине се залаже за Здраву Тополу, слика Занатског центра га демантује.
Странка слободе и правде осуђује како не делање врха општинске власти, тако и еколошке инспекције као и неодговорне грађане и гарантује да ће увођењем Плана за еко спас овакви проблеми бити решавани“, каже се у саопштењу  Иницијативног одбора Странке слободе и правде у  Тополи.

ТопПрес

2 thoughts on “ССП: Занатски центар – ругло нашег града”
  1. To je i normalno za zanatski centar.
    Nema zanata,idemo u Evropu
    nista nam vise ne treba

  2. Taj ceo deo treba srusiti ,ocistiti ,i ponovo ozidati .Prvo otkupiti od sadasnjih vlasnika lokala i ocistiti teren.

Comments are closed.