ССП: Због бахате власти у Тополи трпе средњошколци

ССП: Због бахате власти у Тополи трпе средњошколци

Топола – „Ово је фискултурна сала Средње школе „Краљ Петар I“ у Тополи. Осим средњошколаца у овој сали многа деца и млади тренирају. Ретко које дете у Тополи се не бави спортом, што је за сваку похвалу како за децу, тако и за родитеље и тренере. На такмичењима ретко који клуб из Тополе врати се без медаље“, каже се између осталог у саопштењу Иницијативног одбора ССП у Тополи, које је достављено нашој редакцији.

У њиховом саопштењу даље се каже:

„У каквим условима се одржавају часови физичког и тренинзи може се видети из приложеног. Не раде све сијалице, на прозорима су због светлости залепљене новине и стављене струњаче уместо да се нађе друго решење(боје за прозоре или завесе), струњаче и спортски реквизити су дотрајали, паркет не личи ни на шта…
У овој сали се одржавају и такмичења па је често посећују гости. Општинску власт није срамота да се јавности покаже оваква слика. Када се освајају медаље „општинари“ су први да се фотографишу са награђенима као да су они заслужни што је неко дете упорно тренирало, и то у оваквим условима.
Странка слободе и правде обећава када дође на власт да ће сва деца у Србији имати једнаке услове како за тренирање тако и за часове Физичког и здравственог васпитања који су јако битни за правилан развој деце.
А вас, општинску власт треба да буде срамота јер шаљете ружну слику о Тополи. А да, деца не гласају“, наводи се у саопштењу Иницијативног одбора Странке слободе и правде у Тополи.

ТопПрес

Фото: Странка слободе и правде Топола

KOMENTARI