Топола – Стамбена зграда као и стан одувек су важили за престиж, грађани су ту осећали сигурност, комфор, топлину дома. Ипак није увек тако, у случају зграде 7/б , има доста потешкоћа а надлежност за проблеме нико нема.

Наиме, проблем станарима  зграде  7/б, није само вода која се сакупља у приземљу  већ и вода око зграде. Како наводи једна од станарки сваки пут када изађе из зграде згази у велику бару, свуда око зграде је вода. Решење проблема је изгледа према њеним речима немогуће обзиром да је бетонска подзида препрека одливу воде. Изнад зграде пак иста мука  свуда вода али и жива ограда, па пешацима који овде пролазе следи каљава стазица или гурање са бујном оградом, која цепа гардеробу. У приземне станове вода већ продире па је у неким становима доста штете.

Проблем је како кажу присутан задњих 10 година и то не само када су обилне кише већ увек, вода се на овим местима стално појављује а станари су немоћни.

Станари истичу да немају ни паркинг за своје аутомобиле као и да ходници зграде немају осветљење јер је струја одсечена пре десет година.Поред ових,  зграда крије још много проблема за које још увек нико није преузео одговорност.

ТопПрес