Топола – Модни салон „Принцезин кутак“ из Тополе, успешно послује већ 12 година. Децембар је месец када се праве планови за наредну годину, а у салону венчаница и пратеће опреме увек је много разлога за радост.

„Са великим усхићењем улазимо у 2019. годину. Тим нашег салона се спрема за нову сезону. Један  од пројеката ће бити фотографисање нових модела венчаница које једва чекамо да вам прикажемо, као и учешће на два сајма венчања у Крагујевцу. Наш салон се бави изнајмљивањем венчаница, пратећих детаља, декорисањем простора. У понуди имамо навлаке, машне у 14 боја, декорацију балонима, цветне аранжмане, позивнице, цветиће за кићење, поклончиће за госте, специјалне ефекте. Поред венчања ми се бавимо и декорацијом простора за рођендане, разне врсте прослава“, рекла је власница салона Александра Петковић.

Сајмови ће се одржати у фебруару на Шумадија Сајму и у Хотелу Крагујевац.

„Посетиоци ће имати прилику да се упознају са трендовима за 2019. годину када је реч о понудама модних кућа, златара, посластичара, простора за венчања, аранжера, декоратера, цвећара, агенција за планирање венчања. Мислим да свако ко планира да стане на луди камен следеће године, треба да посети један од ова два сајма. Ми смо свакако ту за њих у просторији нашег салона или на једном од штандова ова два сајма“, истакла је Петковић.


Одабир венчанице свакој млади је најтежа одлука, али тим салона „Принцезин кутак“ за сваку младу има решење.

„Што се тиче венчаница, избор је разнолик, бела одавно није обавезна боја за венчанице. Актуелне су боја слонове кости и нежно ружичаста и беж такозвана шампањ боја. Раскошне принцезе, огромне са шлепом, светлуцаве и шљокичаве. А сирене углавном прекривене чипком. Будите прелепа невеста у једној од наших спектакуларних венчаница уз коју добијате комплетну пратећу опрему по најповољниним ценама. Будите сигурне да изгледате савршено – ми знамо како то да изведемо, а ви знате како то да на прави начин изнесете“, навела је власница салона Петковић.

Свим будућим младенцима као и онима који су недавно закорачили у нов заједнички брачни живот из салона Принцезин кутак поручују:

“ Велики брак није кад савршени пар живи заједно. То је када несавршени пар учи уживати у својим разликама“.

Модни салон „Принцезин кутак“ налази се у улици Јована Скерлића 37, Топола. Све потребне информације можете добити на број телефона 062/ 529- 868

ТопПрес