Градови и општине које су локални лидери „Здраве и Боље Србије“ довели „на сам врх развијености и одрживости развоја у нашој земљи, могу да послуже као добар модел развоја и другим срединама“, рекао је Верољуб Стевановић, кандидат за посланика коалиције „Здрава Србија – Боља Србија“.

„Ми смо у Крагујевцу, Тополи и Чајетини показали шта све треба урадити да млади остану на својим огњиштима и како да Србија постане дестинација у коју ће српска дијаспора радо улагати, и у којој ће се поново ценити домаћини, успешни привредници, породични људи и патриоте“, навео је Стевановић.

Он је нагласио да је за време његовог мандата, од „долине глади“ Крагујевац постао град будућности и највећи индустријски центар Шумадије.

„На сличан начин је и дугогодишњи председник Општине Чајетина Милан Стаматовић од Златибора направио туристички бум Балкана, а српска Тоскана, како зову Тополу, неуморним залагањем дугогодишњег председника општине Драгана Јовановића, успела је да се наметне као пример како се поштеним радом и способним стручњацима може унапредити локална средина“, сматра Стевановић.

ТопПрес/ Извор: Бета