Крагујевац, Топола – У Минд Индустриал парку  у петак је одржано студентско такмичење на пројекту „Ребрендирање Шумадије – Топола туристичка и пословна дестинација“.  Главни партнери пројекта били су Минд Индустриал парк и Општина Топола. Пројекат су изводили студенти Факултета организационих наука у Београду који су светски шампиони у решавању студије случаја из различитих области, објављено је на званичној фејсбук страници општине Топола.

По оцени жирија, у јакој конкуренцији, у свом дебитантском наступу награду је освојила екипа најбољих студената из Тополе у саставу: Исидора Арсенијевић, Јован Николић, Никола Радојевић и Александар Богићевић. Ово је била само једна у низу активности која има за циљ промоцију општине Топола.

Такмичење је отворио градоначелник Крагујевца, Никола Дашић, а најуспешнијим такмичарским екипама награде је уручио Братислав Браца Милановић, директор и власник МИНД гроуп. Обраћањем присутнима такмичење су затворили професор др Весна Дамјановић са Факултета организационих наука и председник општине Топола, Игор Петровић.

ТопПрес