Студенти из Тополе учествују у пројекту – Студентско такмичење „Ребрендирање Шумадије – Топола туристичка и пословна дестинација“

Студенти из Тополе учествују у пројекту – Студентско такмичење „Ребрендирање Шумадије – Топола туристичка и пословна дестинација“

Топола – Средином новембра ове године одржаће се студентско такмичење „Ребрендирање Шумадије – Топола туристичка и пословна дестинација“.

Такмичење ће се одржати у пословној згради Mind индустријског парка који је заједно са Општином топола главни партнер пројекта, објављено је на званичној фејсбук страници општине Топола.
Пројекат изводе студенти Факултета организационих наука у Београду који су светски шампиони у решавању студије случаја из различитих пословних области. Студентска решења ће слушати и оцењивати панел жири састављен од пословних лидера Србије.
Такмичење представља само једну од низа активности у оквиру пројекта који има за циљ промоцију општине Топола као и да подстакне иновације и инвестиције на локалном нивоу.
Са великим задовољством вас обавештавамо да је формиран тим студената из Тополе у саставу:
Исидора Арсенијевић, трећа година – Економски факултет у Београду,
Јован Николић, друга година – Универзитет Сингидунум у Беогрду,
Александар Богићевић, четврта година – Факултет Политичких наука у Београду,
Никола Радојевић, трећа година – Факултет организационих наука у Београду,
Тим лидер Теодора Арсенијевић – недавно дипломирала на Архитектонском факултету у Београду као студент генерације.
Ови млади људи ће на предстојећем такмичењу дати своје решење развоја Општине Топола и храбро стати на бину, раме уз раме са светким шампионима. С обзиром на то да наши студенти до сада нису имали прилику да учествују у оваквим пројектима и да су поред својих обавеза на факултетима уложили велики труд и време да дају свој допринос развоју и промоцији наше општине, желимо да им дамо подршку.
Ради мапирања постојећег стања перцепције бренда општине Топола од стране грађана Србије, наш тим је направио анкету која ће им уједно служити као полазна основа за израду студије. Како бисмо их подржали и помогли у спровођењу истраживања, молимо вас да анкету пошаљете својим пријатељима и пословним партнерима.
Линк анкете је у наставку:
ТопПрес