Сутра заседа Општинско веће, ево шта ће се наћи на Дневном реду

Сутра заседа Општинско веће, ево шта ће се наћи на Дневном реду

Топола – Председник Општинског већа општине Топола, сазвао је 43. Седницу општинског већа општине Топола за сутра  са почетком у 10 часова.

На Дневном реду ће се наћи утврђивање Предлога Одлуке о измени Одлуке о прерастању вашара „Опленачка берба“ у Општинску манифестацију, као и  Предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о мрежи јавних основних школа.

Већници ће разматрати  Предлог Правилника о измени Правилника о организацији и систематиизацији радних места у Општинској управи, стручним службама, посебним организацијама  општине Топола и Општинском правобранилаштву и  Предлог Решења о образовању Комисије за избор директних корисника/привредних субјеката за испоруку добара и радове на уградњи материјала, опреме и уређаја за реализацију мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији општине Топола за 2022. годину.

Такође ће се на Дневном реду наћи Предлог Решења о образовању Комисије за реализацију мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији општине Топола за 2022. годину.

Чланови општинског већа разматраће   Анализе пословања ЈКСП „Топола“ Топола за 2021. годину, као и  захтев  Црвеног крста  Топола за доделу  грађевинског земљишта на трајно коришћење.

На Дневном реду ће се наћи и низ појединачних захтева за додатна средства, исплату путних трошкова, финансијска средства за лечење и сл.

ТопПрес

 

 

KOMENTARI