Топола – Председник општинског већа Игор Петровић сазвао је за сутра, уторак 40. Седницу Општинског већа за коју је предложен Дневни ред сачињен од преко 40 тачака.

Пред већницима ће се наћи разматрање Одлуке о изменама и допунама Статута Културног центра Топола као и предлог решења о разрешењу и именовању члана Управног одбора Културног центра Топола.

На Дневном реду ће се наћи и доношење Одлуке о расписивању Јавног позива за суфинансирање пројеката у области Јавног информисања из буџета општине Топола за 2022. Годину. Разматраће се Извештај о раду Агенције за рурални развој и програм рада за ову годину. Такође ће већници разматрати програм субвенција ЈКСП „Топола“ за текућу годину и анализирати цену комуналних услуга.

Разматраће се захтев Предшколске установе „Софија Ристић“ за додатна средства за исплату путних трошкова као и захтев за додатна средства.
Чланови већа разматраће Програм рада и план промотивних активности Туристичке организације „Опленац“.

Дневним редом је предвиђено и разматрање предлога Привредног друштва за комуналне делатности „Савант“ за откуп претплатних карти за одборнике и чланове Општинског већа.
Годишњи програм пословања СОФК „Карађорђе“ за ову годину биће на Дневном реду.

На Дневном реду је и низ захтева спортских савеза или клубова за додатна средства као и низ захтева појединаца за финансијску помоћ за лечење, као и захтеви за санирање путева на територији општине Топола.

ТопПрес