Сутра заседају Тополски већници, именује се в.д. директор Туристичке организације

Сутра заседају Тополски већници, именује се в.д. директор Туристичке организације

Топола – Председник Општинског већа општине Топола Владимир Радојковић сазвао је  44. Седницу Општинског већа за 15.03.2022. године (уторак) са почетком у 10:00 часова.

За ову седницу предложен је Дневни ред сачињен од 19 тачака.

Пред већницима ће се наћи утврђивање Предлога Одлуке о измени Одлуке о такси превозу и разматрање Извештаја о раду за 2021. годину Савант д.о.о. Београд.

Већници ће разматрати и извештај о раду за 2021. годину Центра за социјални рад ,,Сава Илић“ Аранђеловац Одељенье у Тополи, Програм рада за 2022. годину Центра за социјални рад ,,Сава Илић“ Аранђеловац Одељење у Тополи,

Разматраће се жалба  Спортског „Теквондо удружења Киндер“ на одлуку Општинског
већа општине Топола о додели средстава планираних за дотације спортским удружењима на територији општине Топола бр. 020-31/2022-05-III од 2.3.2022. године.

Чланови општинског већа разматраће предлог  решења о разрешењу в.д. директора Туристичке организације „Опленац“ Топола и Предлог решења о именовању в.д. директора Туристичке организације „Опленац“ Топола.

Разматраће се и захтев  Средње школе „Краљ Петар I“ Топола за додатна средства за долазак и одлазак са посла запослених као и  захтев ЈКСП „Топола“ за анексирање уговора о повереним пословима.

Већници ће разматрати  измене Програма субвенција СОФК „Карађорђе“ д.о.о. за 2022. годину.

На Дневном реду ће се наћи и низ појединачних захтева грађана за санирање путева на територији општине Топола.

ТопПрес

KOMENTARI