Фото: приватна архива

Tопола, Ваљево – Тамара Петровић из Тополе почетком марта је отишла на редовно одслужење војног рока у Ваљево а онда је дошао и најсвечанији дан када је положила заклетву. Поред суза радосница и среће за овај важан догађај она и њена породица доживели су још једно прелепо изненађење које ће се дуго препричавати. Наиме, Тамарин дечко Душан одлучио је да своју изабраницу запроси одмах после полагања заклетве.

„Тамара је завршила средњу гимназију а онда наставила студије смер форензику, желела је да буде у полицији одувек је волела униформу. Њен дечко је војно лице и у вези су пет година па нас није изненадила просидба али јесте тренутак када се одиграла. Он је хтео да то буде баш после заклетве, било је јако лепо, свечано, емотивно, много се обрадовала, изненадила, велике емоције су биле у том тренутку“, прича Тамарина мама Весна.

Душан и Тамара, фото: приватна архива

Тамарин изабраник Душан Ћосић ради у Панчеву као војно лице и својим изненађењем пред бројним озареним лицима измамио је сузе радоснице на лицима Тамариних рођака и пријатеља а његова вољена без много размишљања изговорила је „да“.

„Одушевљени смо овим изненађењем које је Дуле приредио, толико емоција, среће, суза радосница, било је јако лепо. Тамара је дивна девојка, вредна и добра, Дуле такође, воле се и поштују и дај Боже да остаре заједно у љубави и слози“, каже Тамарин рођак.

Тамарина сестра близнакиња студент је географског факултета а брат саобраћајни полицајац.

ТопПрес

Тамара са породицом и дечком, фото: приватна архива
One thought on “Тамара положила заклетву а онда изговорила судбоносно „да“”
  1. Njima puno hvala što su mi sve učinili. Umesto Božjih kazni, oni uspevaju, a ja stradam. Hvala i srećno!

Comments are closed.