Теретна возила чекају на излазу из Србије до четири сата

Теретна возила чекају на излазу из Србије до четири сата

Ауто-мото савез Србије саветује возачима више опреза на путевима у планинским пределима, а посебно на прилазима Копаонику, Златибору, али и на путевима у западним, централним и источним крајевима земље где је било снежних падавина.

Саобраћај је вечерас умереног интензитета и нема задржавања на наплатним станицама.

За сутра најављују од 10 до 17 часова радове на одржавању путне ITS опреме на вијадукту испред тунела Стражевица на Обилазници око Београда, у смеру ка Нишу.

Радови неће ометати саобраћај који ће се одвијати двосмерно уз девијацију у самој зони радова, а која ће бити адекватно обезбеђена саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Сутра ће од 10.30 до 12.30 часова бити обустављен саобраћај због радова на инсталацијама на деоници Берановац-Гоч у насељу Јовац. Алтернативни путни правац за време обуставе саобраћаја је деоница Врњачка Бања – Гоч.

Од сутра до 20. марта од 7 до 17 часова изводиће се радови на машинском уклањању земље са банкине на делу ауто-пута,на деоници петља Сириг-петља Нови Сад Север, у смеру Суботица-Нови Сад.

Саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.

Према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 17 часова на путничким терминалима возила се не задржавају, док на теретним чекају на излазу из земље и то на Батровцима 60 минута, на прелазу Сремска Рача 120 минута, на Хоргошу 240 минута и на Келебији 180 минута.

ТопПрес/ Извор: Танјуг

KOMENTARI