Од данас угоститељски објекти у затвореном могу да почну да раде, до 22 сата, уз 50 одсто попуњености капацитета, уз поштовање дистанце од 1,5 до два метра и без музике, потврдио је након седнице Кризног штаба епидемиолог др Бранислав Тиодоровић.
Попуштање мера уз велики опрез
Члан Кризног штаба Бранислав Тиодоровић рекао је да се прераним попуштањем мера не сме направити грешка и да се томе мора приступити са великим опрезом.
„Мора се ићи опрезно и постепено на основу егзактних податка здравственог система, клиничара и оцена свих служби”, рекао је Тиодоровић на конференцији за новинаре после седнице Кризног штаба одговарајући на питање да ли постоји свеобухватни план о релаксирању мера крајем маја.
ТопПрес/ Извор: Танјуг