Председник Србије Александар Вучић посетио Чачак, фото: ГЗС, архива

Чачак – Милун Тодоровић без сумње је један од најбољих менаџера који је, водећи Град Чачак, направио изузетан резултат, казао је проф. др Зоран Милосављевић из Института за политичке студије.

„Тодоровић је савршено схватио како ствари функционишу. Чачак је данас далеко од једне општине из моравске котлине од пре само десетак година. Мрежа аутопутева укршта се и тек ће се укрштати управо у том граду и све оно што ће те саобраћајнице донети Чачку већ су подигли овај град високо на лествици привредних потенцијала. Све више компанија заинтересовано је да баш у том делу земље улажу у производњу. То је изузетан и воћарски крај, а данашња посета кинеског председника нашој држави отвара нова огромна тржишта где ће чачанска јабука сигурно имати своје место. Милосављевић је казао да ће Тодоровић улагањем у Овчар Бању почети веома брзо да сустиже Врњачку Бању која је сјајан пример локалних самоуправа које су успеле туризмом да покрену многе ствари са места.

„Морам да похвалим и много позитивног сам чуо о градоначелнику Чачка Милуну Тодоровићу који је био спреман да то примети и види то републичко кретање и примени на локално, јер не може то једно без другог”, нагласио је Зоран Милосављевић, научни сарадник у Институту за политичке студије у Београду и члан Центра за политичку социологију.

ТопПрес/ ГЗС

Председник Србије Александар Вучић посетио Чачак, фото: ГЗС, архива