Тополски већници именовали в.д. директора Туристичке организације „Опленац“

Тополски већници именовали в.д. директора Туристичке организације „Опленац“

Топола – Тополски већници заседали су данас 44. пут на редовној седници. Ово је прва седница након формирања нове власти и на њој су били присутни сви чланови општинског већа. Дневни ред је био сачињен од скоро 20 тачака и све су једногласно усвојене.

Фото: ТопПрес

„Имали смо неколико важних одлука, једна од њих је и именовање директорке Туристичке организације. На ту функцију смо поставили бившу директорку Љиљану Тодоровић, која је због болести привремено била спречена да обавља ту функцију, али сада је хвала Богу добро и поново је са нама. Захвалио бих се и Мирјани Ћирић, која је неколико месеци обављала ту функцију сада се враћа у општину ту је чека њено радно место и овде нам је потребнија. Донели смо одлуку о такси превозу, обезбеђена су средства за премештање објекта Црвеног крста, биће ближе центру града и својим корисницима“, изјавио је за ТопПрес, Владимир Радојковић председник општине Топола.

Фото: ТопПрес

На Дневном реду се нашло и низ захтева грађана за санирање локалних путева, неки од захтева су пребачени у план и програм рада за следећу годину, док ће се неки захтеви реализовати у овој календарској години.

ТопПрес

Фото: ТопПрес

Фото: ТопПрес

Фото: ТопПрес

KOMENTARI