Тополски већници усвојили план рада Јавних предузећа и донели Одлуке о расписивању неколико Јавних позива (ВИДЕО)

Тополски већници усвојили план рада Јавних предузећа и донели Одлуке о расписивању неколико Јавних позива (ВИДЕО)

Топола – После празничне паузе у општини Топола заседали су већници, који су се састали четрдесети пут. На седници која је одржана усвојено је низ одлука и решења са веома обимног Дневног реда који је био сачињен од преко 50 тачака.

„Крајем фебруара ће бити седница Скупштине и све оно што Скупштина усваја биће са већа прослеђено. То су пре свега планови рада Јавних установа и директних и индиректних буџетских корисника, неке смо усвојили данас а  неке ћемо у наредном периоду тако да ће се на првом заседању наћи извештаји о раду али и план рада за све наше установе у Тополи. Имали смо  појединачне финансијске захтеве што за лечење наших суграђана што за различите инфраструктурне радове. Одлуке које смо донели тичу се и давања  у закуп пословног простора у МЗ Рајковац, промена члана у Управном одбору Културног центра, све одлуке које смо донели од њих зависи редовно функционисање Јавних установа, извештаји и план рада, план субвенција за ову годину. Ушли смо у процедуру за израду моста на путу за Кусаицу, определили смо средства у санирању штете од пожара на једном објекту у Тополи“, изјавио је за ТопПрес Игор Петровић председник општине Топола.

Председник општине Топола Игор Петровић, фото: ТопПрес

Већници су усвојили и неколико Одлука о расписивању конкурса и Јавних позива из области спорта и за суфинансирање пројеката за медије. Чланови општинског већа одобрили су и низ захтева грађана за лечење као и за одштету од уједа паса.

Седници је присуствовало шест чланова општинског већа и све тачке са Дневног реда су усвојене.

ТопПрес

Фото: ТопПрес

KOMENTARI