Топола – Чланови општинског већа у Тополи, заседали су данас 45. пут на редовној седници. Јако обиман Дневни ред са преко 30 тачака  међу којима је било низ појединачних захтева. Усвојени су и захтеви ЈКСП „Топола“ за надокнаду за изведене радове, употребљеног материјала, превоза истог, као и употребу грађевинских машина и за средства за извођење радова на санацији септичке јаме између стамбених зграда у ул. М. Петровића  Блазнавца.

Фото: ТопПрес

Усвојен је и нацрт Оперативног плана одбрана од поплава за воде II реда на територији општине Топола за 2022. годину као и захтев ФЦЦ ЕЦО ДОО Београд огранак Лапово за повећање постојећих цена комуналних услуга.

Фото: ТопПрес

„Усвојен је захтев ове фирме за повећање цена комуналних услуга за 15 одсто, обзиром каква је ситуација са енергентима сматрамо да је то и оправдано и дај Боже да повећања више не буде. Било је и низ појединачних захтева које смо усвојили, иако обиман Дневни ред то су све редовне активности које омогућавају стабилно функционисање наше општине“, изјавио је за ТопПрес, Владимир Радојковић, председник општине Топола.

Фото: ТопПрес

Сви чланови општинског већа били су присутни и све тачке са Дневног реда су усвојене.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес