Топола – Душан И. (49) радник комунланог предузећа настрадао је када је пао са камиона за одношење смећа, а којим је управљао његов колега Р.Т.
Како Информер незванично сазнаје, саобраћајна незгода догодила се у понедељак око 16 сати у селу Доња Шаторња код Тополе. Камион је возио Р.Т. док је Душан стајао на њему са стране. Радили су сакупљали отпад. Ишли су ка Блазнави. У том делу је низбрдица, стрмо је и претпостављам да је ишао мало брже камион те је Душан пао са њега. Том приликом је задобио повреде услед којих је преминуо на месту незгоде – рекао је извор Информера упознат са случајем.

Нада, мајка настрадалог Душана, каже да јој је за страшну трагедију рекла снајка која је туда пролазила и видела незгоду.

– Мој Душан се у тој фирми запослио пре годину дана. Чула сам да је камион клецнуо и да је он пао са њега и на месту остао мртав. Неко је рекао и да је наводно када је пао неко возило прешло преко њега. Ништа тачно не знам осим да ми је син настрадао – каже несрећна мајка. Према њеним речима Душан има две сестре и није се женио.

– Живео је са мном, сада сам остала сама. Пре ове фирме радио је 35 година у војсци путовао је до Аранђеловца. Пут га је исцрпљивао па је то напустио и запослио се овде у Тополи – објаснила је Нада којој од јуче долази родбина и изјављује саучешће.

Полиција је обавила увиђај на месту незгоде којим ће бити утврђен узрок ове трагедије.

ТопПрес/ Извор: Информер

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CAPTCHA