Топола – Свакога дана Тополом се шири мирис ћевапа али не било каквих већ „Пазарских“, управо ови ћевапи постали су специјалитет у „Карађорђевом граду“.
Да би се гост поново вратио није довољна само укусна храна већ је битна и хигијена али и љубазност особља.
„У овом послу лична хигијена као и хигијена објекта од пресудног су значаја, брига о храни је најосновнија ствар сваког угоститеља. Све је у мом пословању одређено правилима HACCP, а радник мора да воли овај посао јер без љубави нема успеха. Особље мора бити љубазано и насмејано , тај први утисак који се остави код госта пресудан је да би се поново вратили код нас“, каже власник Милош Јокић.
Објекат успешно послује од 2012. године, а његов специјалитет је „Пазарски ћевап“.
„У нашој понуди су разне врсте пљескавица, гурманска, пуњена, пилетина – батак и бело месо, а оно што нас је обележило и издвојило је „Пазарски ћевап“ због ког се муштерије увек радо враћају. Поред тога имамо и производњу сомун лепиња за наше потребе које су увек свеже и мекане“, истиче Јокић.
Сваки мајстор има неку тајну успеха, али наш власник не крије да је за добар ћевап тајна у јунећем месу које мора бити врхунског квалитета и у домаћем црном луку који су основни и најважнији састојци доброг и укусног ћевапа.
У укусу Пазарског ћевапа уживају не само Тополци већ и путници који свакодневно пролазе овим градом.
Власник са поносом истиче да је био домаћин многим познатим личностима што је за њега била част али и подстрек да обогати своју понуду.
ТопПрес